Vrijdagmiddagborrel

Waar & Wanneer?

vrijdag 25 aug:16:00 - 19:30 uur
genre:

Wie het programma van Stöppelhaene van voor tot achter uitpluist, heeft het al gezien. De ROJA-verkiezing – Raalter Onderneming van het Jaar – staat er niet meer tussen. Betekent dit dan dat we niets meer organiseren voor al die ondernemers in de gemeente? Nee, zeker niet! We geven een warm welkom aan het nieuwe initiatief: de Vrijdagmiddagborrel. Dit alles onder het motto ‘Proatn en Pruum’!

Als in de afgelopen jaren één ding duidelijk is geworden, dan is het dat de genomineerden heel trots waren op de erkenning als Raalter Onderneming van het Jaar. Tegelijk moeten we constateren dat de aandacht vanuit de aanwezige mensen beperkt was. Reden voor ons als organiserende commissie om eens een rondje te bellen met een 25-tal ondernemers. En wat blijkt? Er is vooral behoefte om elkaar in ongedwongen sfeer (weer) te ontmoeten, bij te kletsen en te netwerken: dat is het Proatn. Omdat het zo rond etenstijd is, kun je ook genieten van de nodige hapjes. Rechtstreeks van de barbecue: dat is het Pruum!

Erik Hulzebosch in de Sallandse Herberg

De locatie (Sallandse Herberg) blijft onveranderd. We maken het wel kleiner, intiemer en sfeervoller. Zodat iedereen kan genieten van een drankje, het heerlijke eten, een goed gesprek en – ja, we proberen het toch – een beetje entertainment. We zijn dan ook blij dat we zanger/entertainer/oud-schaatser Erik Hulzebosch hebben vastgelegd. Met zijn unieke stijl en rijke ervaring in topsport en zakenleven weet hij de aanwezigen zeker te boeien!

WIN 10 seconden Zendtijd op de Videoschermen!

Tijdens de Vrijdagmiddagborrel wordt een winactie georganiseerd. Elke bezoeker ontvangt bij binnenkomst een bon met daarop een nummer. Uit de recubonnetjes wordt om 18.00 uur een winnaar getrokken. De winnaar wint voor zijn of haar bedrijf 10 seconden Zendtijd op de Videoschermen ter waarde van € 400,00. De advertentie van het bedrijf kan bestaan uit het bedrijfslogo of eventueel een filmpje, als dit beschikbaar is, en wordt vanaf vrijdagavond t/m zondag diverse malen op de videoschermen vertoond.  Hoe meer medewerkers van een bedrijf aanwezig zijn, hoe groter de kans om deze prijs te winnen.

Vooraf munten bestellen

Niet alleen ondernemers zijn welkom, maar zeker ook de medewerkers en relaties van de vele mooie Sallandse bedrijven. Om bij binnenkomst geen tijd te verliezen, biedt Stöppelhaene bedrijven de mogelijkheid aan om vooraf munten te kopen. Je rekent online af en ontvangt een factuur (met BTW-specificatie). Bestel je munten via Muntenpakketten.

 

Dus: kom samen met jouw medewerkers op vrijdag 26 augustus van 16.30 tot 19.30 uur naar de Sallandse Herberg voor de gratis toegankelijke Vrijdagmiddagborrel onder het motto "Proatn en Pruum"!