Expositie Fotoclub Salland

Waar & Wanneer?

donderdag 29 aug:11:45 - 17:00 uur
vrijdag 30 aug:10:00 - 17:00 uur
zaterdag 31 aug:10:00 - 16:00 uur
zondag 1 sep:12:00 - 17:00 uur
locatie: Kruisverheffing
genre: Familie

Ook dit jaar exposeert Fotoclub Salland haar werk. Dit jaar weer als vanouds in de Basiliek van de Heilige Kruisverheffing aan de Kerkstraat in Raalte. Een kerk die zich heel goed leent voor (foto)exposities.

Voor deze expositie is aan de leden gevraagd hun mooiste foto(‘s) aan te leveren. De ervaring uit voorgaande jaren leert dat het een heel afwisselende en diverse expositie wordt met o.a. landschaps-, natuur-, portret-, reis-, macro- en straatfoto’s. Voor ieder dus wat wils.
Ook exposeren wij de winnende foto’s van het clubkampioenschap 2024 en de 2 foto’s die van de jury een aanbeveling kregen.

Fotoclub Salland
Fotoclub Salland bestaat uit een groep van 30 enthousiaste fotografen, die één ding met elkaar gemeen hebben: hun liefde voor fotografie. Van elkaar leren, elkaar inspireren en samen met fotografie bezig zijn. En eens uit je comfortzone stappen en een thema fotograferen waar je eigenlijk niet zo veel mee hebt: dat is het leuke van het lidmaatschap bij deze vereniging.

Eens in de drie weken komt de club bijeen. Tijdens deze clubavonden passeren verschillende onderwerpen de revue. Zo worden er in groepen foto's besproken, gastsprekers uitgenodigd, werk geselecteerd voor exposities en gaan de leden samen op pad: uiteraard met camera. En ook de techniek van het fotograferen en fotobewerking komen aan bod. Vaste prik is dat iedere laatste zaterdag van de maand de leden die daar tijd voor hebben er samen op uit trekken om de meest uiteenlopende onderwerpen te fotograferen.

Belangstelling voor het lidmaatschap?
Lees meer op de website van FC Salland, de Facebookpagina of Instagram.