Zendtijd op de videoschermen

Spring eruit en zet uw bedrijf in de spotlights!

Met de prachtige beelden van vorige jaren nog kakelvers in het geheugen, ook dit jaar weer op Stöppelhaene: 2 levensgrote VIDEO-schermen (ca. 3 x 4 meter), aan weerszijden van het hoofdpodium op het Stöppelveld! Schermen van TOP-kwaliteit, zodat ook bij volop zon (en daar rekenen we natuurlijk wel op) de presentaties op de schermen goed leesbaar zijn.

De schermen worden vanaf dondermiddag gedurende geheel Stöppelhaene gebruikt. Een professionele cameraploeg verzorgt vanuit diverse cameraposities prachtige live-beelden van de optredens van alle artiesten op het hoofdpodium. Vooral op de avonden zal dit er geweldig uitzien. Ook zal informatie over het programma van Stöppelhaene worden gepresenteerd.

Natuurlijk bieden de schermen ook volop gelegenheid om jouw onderneming/product/dienst met een verpletterende presentatie neer te zetten. Eentje die haarscherp op het netvlies blijft bij de vele tienduizenden bezoekers van Stöppelhaene. Daarbij geldt: ‘De kracht van uw boodschap zit in de herhaling!‘ Vanaf donderdag worden de schermen daarom elke middag en avond gebruikt om ook jouw presentatie onder de aandacht te brengen. Hierbij is het mediabereik vele malen groter dan bijvoorbeeld adverteren in een krant of folder. Bezoekers van Stöppelhaene zien direct en zeer regelmatig je boodschap.

Ook haarscherp in beeld op Stöppelhaene? Boek zendtijd!

Voor de scherpe prijs van € 40,00 per seconde (zonder sponsorpakket) en € 35,00 per seconde (met sponsorpakket) koop je zendtijd voor jouw advertentie met stilstaand of bewegend beeld. Hiermee krijgt je onderneming veel exposure: gedurende alle dagen van Stöppelhaene wordt jouw advertentie enkele malen per uur op de schermen gepresenteerd! Omdat je zelf het aantal seconden zendtijd per advertentie kunt bepalen, weet je ook precies wat de kosten zijn. Je kunt kiezen voor een totale zendtijd van: 5 seconden, 10 seconden of 15 seconden.

LET OP:  Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW, daarnaast dien je de advertentie ZELF bij ons aanleveren, klik HIER voor de specificaties.

Natuurlijk zijn er meer mogelijkheden voor een opvallende presentatie. Denk bijvoorbeeld aan een eigen video-commercial of meerdere tekstpagina’s.

Heb je interesse in zendtijd op de videoschermen? Meld je dan aan door hieronder te klikken!
Of neem contact met ons op via mail: sponsor@stoppelhaene.nl

Aanmelden voor zendtijd