Zendtijd op de videoschermen

Spring eruit en zet uw bedrijf in de spotlights!

Met de prachtige beelden van vorige jaren nog kakelvers in het geheugen, ook dit jaar weer op Stöppelhaene: 2 levensgrote VIDEO-schermen (ca. 3 x 4 meter), aan weerszijden van het hoofdpodium op het Stöppelveld! Schermen van TOP-kwaliteit, zodat ook bij volop zon (en daar rekenen we natuurlijk wel op) de presentaties op de schermen goed leesbaar zijn.

De schermen worden vanaf dondermiddag gedurende geheel Stöppelhaene gebruikt. Een professionele cameraploeg verzorgt vanuit diverse cameraposities prachtige live-beelden van de optredens van alle artiesten op het hoofdpodium. Vooral op de avonden zal dit er geweldig uitzien. Ook zal informatie over het programma van Stöppelhaene worden gepresenteerd.

Natuurlijk bieden de schermen ook volop gelegenheid om uw onderneming/product/dienst met een verpletterende presentatie neer te zetten. Eentje die haarscherp op het netvlies blijft bij de vele tienduizenden bezoekers van Stöppelhaene. Daarbij geldt: ‘De kracht van uw boodschap zit in de herhaling!‘ Vanaf donderdag worden de schermen daarom elke middag en avond gebruikt om ook uw presentatie onder de aandacht te brengen. Hierbij is het mediabereik vele malen groter dan bijvoorbeeld adverteren in een krant of folder. Bezoekers van Stöppelhaene zien direct en zeer regelmatig uw boodschap.

Ook haarscherp in beeld op Stöppelhaene? Boek zendtijd!

Voor de scherpe prijs van € 40,00 per seconde (zonder sponsorpakket) en € 35,00 per seconde (met sponsorpakket) koopt u zendtijd voor uw advertentie met stilstaand of bewegend beeld. Hiermee krijgt uw onderneming veel exposure: gedurende alle dagen van Stöppelhaene wordt uw advertentie enkele malen per uur op de schermen gepresenteerd! Omdat u zelf het aantal seconden zendtijd per advertentie kunt bepalen, weet u ook wat uw kosten zijn. Uw advertentie van bijvoorbeeld 10 seconden kost € 350,- wanneer u tevens een sponsorpakket afneemt. Voor een advertentie in bijvoorbeeld een krant bent u al snel het dubbele kwijt, en daarbij valt u ook minder op. Uw totale zendtijd kunt u naar wens verdelen, bijvoorbeeld 1 x 15 sec, 2 x 5 sec, 3 x 4 sec, etc.

LET OP:  Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW, daarnaast dient u de advertentie ZELF bij ons aanleveren, klik HIER voor de specificaties.

Natuurlijk zijn er meer mogelijkheden voor een opvallende presentatie. Denk bijvoorbeeld aan een eigen video-commercial of meerdere tekstpagina’s.

Heeft u interesse in zendtijd op de videoschermen? Meld u dan aan door hieronder te klikken!
Of neem contact met ons op via mail: sponsor@stoppelhaene.nl

Aanmelden voor zendtijd