Braderie

Waar & Wanneer?

donderdag 29 aug:10:00 - 18:00 uur
vrijdag 30 aug:10:00 - 18:00 uur
zaterdag 31 aug:10:00 - 17:00 uur
locatie: Centrum
genre: Familie
Doe mee!

Stöppelhaene is een feest dat zich op meerdere locaties afspeelt. Een belangrijke rode draad is de jaarlijkse braderie in het centrum waarin het Raalter Ondernemers Verbond (ROV) samen optrekt met organisatiebureau Apeldoorn2000.

Apeldoorn 2000 regelt in ieder geval de standhouders van buiten die zeker voor een stukje extra gezelligheid zorgen. Uiteraard haakt ook een aantal Raalter ondernemers aan. Ook al is dit niet de gemakkelijkste week van het jaar om de personele bezetting rond te krijgen, het is wel een mooi moment om jezelf als winkel te presenteren.
Een belangrijkrijke trekpleister speelt zich op vrijdag af op het parcours Kerkstraat/Varkensmarkt. Met een aantal bedrijven uit die straten is in 2023 het initiatief genomen om een achttal standwerkers uit te nodigen. Dit zijn marktkooplieden pur sang. Aan de hand van voortreffelijke verkooptechnieken, ludieke verhalen en demonstraties proberen ze hun producten aan de man te brengen.
Het is zeker geen rommel en de kans is dus groot dat je thuis komt met een bijzonder product als een dunschiller, paardenbalsem of lotion om je bril mee schoon te maken. Je hebt het misschien niet eens direct nodig, maar er hangt wel een prachtig verhaal aan vast! Overigens krijgt het publiek ook de kans om de standwerkers te beoordelen in het kader van een onderlinge competitie.
Al met al is de braderie een mooie activiteit voor het gehele gezin op donderdag, vrijdag en/of zaterdag. Speciaal voor de jonge bezoekers is daarom aan de Varkensmarkt ook een kinderplein ingericht met diverse springkussens en een kleine draaimolen.

 

 

 

Doe mee!

Voorkeur m.b.t. locatie van de standplaats kunnen wij helaas niet meer honoreren.
Voor vragen kunt u terecht bij Henk van Beek (Organisatiebureau Apeldoorn 2000): braderie@stoppelhaene.nl

Meedoen Braderie

Ik wens op de volgende dag(en) deel te nemen:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.