Kinderoptocht

Waar & Wanneer?

donderdag 29 aug:14:15 - 16:00 uur
locatie: Centrum
genre: Familie
Doe mee!

Vind jij het leuk om mooie dingen te maken, te knippen en te plakken? Kortom, lekker met je handen te werken? Dan is de Kinderoptocht echt iets voor jou!

Het is een onderdeel van het Sallands Oogstcorso dat op de donderdagmiddag van Stöppelhaene wordt gehouden. Kinderen kunnen meedoen met een versierde fiets, step, skelter, kar, kleren of met een mini-praalwagen. Er staat altijd veel publiek te kijken en te genieten van de prachtige creaties en het aanstekelijke enthousiasme van de kinderen. Na afloop worden alle kinderen in de feesttent in het zonnetje gezet door de Oogstkoningin. En natuurlijk gaat niemand met lege handen naar huis.
Opgave vooraf is niet noodzakelijk, maar wel handig. Op donderdagmiddag om 13.00 uur bij het opstellen van de optocht op de Acacialaan kan opgeven ook nog. Wie zich wel van tevoren opgeeft, krijgt een bakje lijm en een garve gratis.

Let op!Vanwege de vogelgriep mag er geen gevogelte meerijden in de optocht. Onder andere hanen en kippen mogen dus geen onderdeel zijn van jouw deelname. 

Net als vorig jaar gaat de optocht eerst over de Domineeskamp (het plein voor de Jumbo). Vanaf ongeveer 14.15 uur gaat hier de eerste wagen over het plein. Nieuwsgierig naar de optochtroute? Deze staat op de pagina van het oogstcorso

De winnaars van vorig jaar
Uitslag Kinderoptocht

Doe mee!

Lijkt het je leuk om mee te doen? Schrijf je dan in via onderstaand formulier. Kom op donderdagmiddag 29 augustus om 13.00 uur naar de Acacialaan in Raalte, waar de optocht opgesteld wordt.

Wil je alvast wat informatie voordat je meedoet? Neem dan contact op met een van de onderstaande personen.

Kim Buis - ten Zijthof - 06-55577735
Ilona ten Zijthof - 06-12089390
Commissie - kinderoptocht@stoppelhaene.nl

Afhalen rogge Tips

Meedoen Kinderoptocht

Yes, ik ga meedoen aan de optocht met:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.