Straat- en gevelversiering

Waar & Wanneer?

donderdag 29 aug:09:00 - 23:00 uur
vrijdag 30 aug:09:00 - 23:00 uur
zaterdag 31 aug:09:00 - 23:00 uur
zondag 1 sep:09:00 - 23:00 uur
genre: Familie
Doe mee!

Raalte viert feest, en dat zie je overal! Of je nu over de Westdorplaan fietst of een klein doodlopend straatje inrijdt, de straten en woningen zijn prachtig versierd. Is het een illusie? Wij denken van niet! Help jij mee om onze droom werkelijkheid te maken?

Meedoen is heel eenvoudig. Hang de Stöppelhaenevlag buiten en je bent al een heel eind op weg. Geen vlag? Geen probleem! Maak je eigen creatie. Gebruik natuurlijke materialen, een melkbus, een gezellig bankje in de tuin, of ga fanatiek aan de slag met het beplakken van panelen. Doe het samen met je gezin of de buren. Misschien heeft de hele straat wel zin om iets moois te maken. Zo maken we van Raalte een bont en kleurrijk geheel dat iedereen graag wil zien.

Meld jouw versiering aan voor de fietsroute én win!

Er wordt een speciale fietsroute uitgezet langs alle versierde gevels, tuinen en straten. De tocht is zowel overdag als ’s avonds te fietsen, dus we roepen alle deelnemers op om hun creaties ook in het licht te zetten. Dit jaar bestaat de jury uit het publiek. Iedereen kan stemmen op zijn of haar favoriet via een QR-code en websitelink. De creatie met de meeste stemmen wint de publieksprijs. Dit jaar zijn er prijzen voor zowel de mooiste straat- als gevelversiering. Met de straatversiering kun je €200,- winnen en met een gevel versiering €100,-.  

Wil jij kans maken op deze prijs? Meld je dan aan via onderstaand formulier, zodat jouw creatie wordt opgenomen in de fietsroute. 

Afhalen rogge Vlag(getjes) bestellen

 

Aanmelden

Meld je aan via onderstaand formulier.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.