Oldtimertoertocht

Waar & Wanneer?

zaterdag 31 aug:10:00 - 16:00 uur
locatie: de Gouverneur
genre: Familie
Doe mee!

Ook dit jaar organiseert Stöppelhaene de Oldtimertoertocht samen met Autorestauratie Raalte voor auto's van 1982 en ouder. De start vindt plaats vanaf de Munstersestraat bij de Gouveneur.

Vanaf 10 uur kunt u zich melden en onder het genot van een kop koffie kunt u kennis maken met de andere deelnemers en hun oldtimers bewonderen. Het publiek heeft op dat moment ook de tijd om de oldtimers te komen bekijken. De toertocht vertrekt om 12.30 uur.

De eigenaar wil vast wel even laten zien hoe de motor van een oldtimer er van dichtbij uitziet. Het kan niet anders of elke deelnemer heeft een prachtig verhaal vol passie te vertellen. Over de geschiedenis van het voertuig en over de vele uren noeste arbeid om het op te lappen en op te poetsen. Het is één van de extraatjes van de Oldtimertoertocht die al jaren op het Stöppelhaeneprogramma prijkt.

Dit jaar rijden we aan de hand van een eenvoudig bolletje / pijltje / foto herkenning systeem. Wij hopen hiermee wat meer rijgenot en plezier te creëren zodat iedereen zijn eigen tempo kan bepalen of met elkaar kan rijden tijdens een prachtig uitgezette route.

Halverwege de rit verzorgen wij een lunch waarna de tocht wordt voortgezet. De tocht zal in de middag eindigen op het Stöppelhaeneterrein voor de Jumbo.

Stoppelhaene en Autorestauratie Raalte nodigen u van harte uit om aan de Oldtimer rit deel te nemen. Wij hopen u te zien om samen te genieten van een mooie route door Salland!

Aanmeldingen kan dit jaar hier op de website van Stöppelhaene Let op! Er kunnen maximaal 80 auto’s meedoen. Op de website kunt u zich onder aan het artikel opgeven voor de tocht.

Deelname kost € 20,- per auto

Doe mee!

Wil je alvast wat informatie voordat je meedoet? Neem dan contact op met een van de onderstaande personen.

Helaas...

Het is niet langer mogelijk om aan te melden.