Pubquiz

Waar & Wanneer?

zaterdag 26 aug:13:00 - 15:00 uur
locatie: Feestfabriek
genre: FamilieJeugd
Geef je op

Het ligt misschien niet direct voor de hand. Om na een avond goed feesten de algemene kennis te testen. Maar toch… Het is zo ontzettend leuk om tijdens Stöppelhaene mee te doen met de Mega Pubquiz.

Welk team bevat de slimste mensen van Stöppelhaene? Doe mee en kijk of jij dit jaar in aanmerking komt voor deze titel! De Sallandse feestfabriek wordt zaterdag 27 augustus om 13.00 omgetoverd tot een ware kroeg! Hier kan je dan in teamverband jullie algemene kennis testen, met vragen over politiek, sport, muziek, geschiedenis en nog veel meer! Wat moet je doen om hieraan mee te kunnen doen? Duik in verscheidene woordenboeken, encyclopedieën, wetenschappelijke artikelen of allemaal niet natuurlijk. Maar stel wel een team samen met 4/5 of 6 mensen, bedenk een leuke teamnaam en geef even door met hoeveel mensen jullie komen. Schrijf je in a.d.h.v. één mailadres van de teamcaptain en betaal via de link hieronder.

De kosten bedragen 25 euro per team.

De uitslag

De winnaars van de Stöppelhaene pubquiz 2022 zijn Sneue beren 1. Op de tweede plek zijn geëindigd: Daar kraait geen haan naar en de derde plek ging naar: Bats'n yoo 1.

Bekijk hier de gehele uitslag.

Helaas, de pubquiz is uitverkocht. Je kunt je niet meer inschrijven.