Boerenlunch

Waar & Wanneer?

vrijdag 30 aug:11:45 - 13:30 uur
genre: Familie
Koop jouw kaartje!

Wie regelmatig feestjes van meerdere dagen bezoekt, weet dat er niets belangrijker is dan goed eten. Anders ga je voor de bijl… Wil je op de vrijdag de daad bij het woord voegen, dan is de ambachtelijke boerenlunch op het terras bij de Sallandse Herberg een echte aanrader.

Dit jaar komt de geur van het varken aan het spit je al tegemoet. Verzorgd door lokale slager Marcel van de Weegh. En tussen de middag een heerlijk gebakken eitje met spek is toch het ultieme feestmaal?

Je bevindt je in goed en oogverblindend gezelschap, want ook de Oogstkoningin en haar hofdames eten gezellig een broodje mee. Ook de Sallandse Boer en andere plaatselijke notabelen schuiven gezellig aan de tafel. En misschien eet de waarnemend burgemeester ook een bammetje mee. Een uitgelezen mogelijkheid om ze die ene vraag te stellen die al tijden op je lippen brandt.

Kom gezellig met je familie en/ of vrienden! De lunch is een initiatief van de organisatie van de Boerendag. Dus, je bent verzekerd van ouderwets lekker brood, echte melk en karnemelk, lokaal lekkers en vers beleg. Alles lokaal gemaakt. Gewoon goed voer!

Er is slechts plek voor 100 mensen. Ben je één van de gelukkigen? Loat ’t oe dan smaak’n!!!

Helaas...

Het is niet langer mogelijk om kaarten te bestellen.