Boerenlunch

Waar & Wanneer?

vrijdag 30 aug:11:45 - 13:30 uur
locatie:
genre: Familie
Koop jouw kaartje!

Wie regelmatig feestjes van meerdere dagen bezoekt, weet dat er niets belangrijker is dan goed eten. Anders ga je voor de bijl… Wil je op de vrijdag de daad bij het woord voegen, dan is de ambachtelijke boerenlunch op het terras bij de Sallandse Herberg een echte aanrader.

De voorbereiding zijn in volle gang om weer een heerlijke boerenlunch op tafel te zetten!

Vorig jaar een geweldig succes; varken van het spit, verzorgd door Marcel van de Weegh, die ook dit jaar het varken aan het spit zal verzorgen!

Je bevindt je in goed en oogverblindend gezelschap, want ook de Oogstkoningin en haar hofdames en de Sallandse boer eten gezellig een broodje mee. Ook de burgemeester schuift aan en eet gezellig een bammetje mee!

De lunch is een initiatief van de organisatie van de Boerendag. Dus, je bent verzekerd van ouderwets lekker brood, echte melk en karnemelk, kruudmoes (wie houdt er niet van…) een gebakken eitje met spek en heerlijk vers beleg. Alles lokaal gemaakt. Gewoon goed voer!

Het stoppelveld heeft een flinke metamorfose gekregen, en de Boerenlunch is verhuisd naar een ander plek, maar de naam blijft we zijn nog steeds te vinden in De Sallandse Herberg! De boerenlunch is te vinden aan de rechterkant naast de Stoppeltent, onder het VIP Dek.

Er is slechts plek voor 100 mensen. Ben je één van de gelukkigen? Loat ’t oe dan smaak’n!!!

Meedoen Boerenlunch

Geef aan hoeveel kaarten je wilt bestellen.
Prijs: 14,50 €

Online afrekenen

Reken direct online je deelname af.
Betaalmethode
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.