Frühshoppen am Sonntag

Waar & Wanneer?

zondag 1 sep:12:00 - 15:00 uur
locatie: Stöppeltent
Bestel tickets

Dat wordt een lange zondag!

We moeten het nog een keer nakijken, maar Stöppelhaene zou zomaar eens het eerste Oktoberfest van 2024 kunnen zijn. Want, het heeft er alle schijn van dat het nieuwe programmaonderdeel ‘Frühshoppen am Sonntag’ prima kan doorgaan voor een zomerse variant van deze mooie traditie van onze oosterburen.

Wat een mooi initiatief om dit prachtige onderdeel aan de zondag van Stöppelhaene toe te voegen. Terug van weggeweest zullen we maar zeggen. Menigeen herinnert zich vast nog wel de beelden van lange tafels, grote pullen, Bier und Bratwurst en Musik. De organisatie trekt dit jaar alles uit de kast met optredens van Dennie Christian, Otto Lagerfett en jaaaa, ook de Duitse schlagerhits van de formatie Rosentaler komen voorbij. Dus noteert maar vast:

Activiteit: Frühshoppen am Sonntag
Datum: 1 september
Tijden: 12.00-15.00 uur
Locatie: Stöppeltent op het Stöppelveld
Tickets: € 5,- te bestellen via de ticketshop van deze website

We hebben het nog even opgezocht op Wikipedia:

[frühshoppen] De Duitse en Oostenrijkse traditie om elkaar in de late ochtend (check), meestal op zondag (check) te ontmoeten in een pub, herberg of taverne (check). De specifieke gebruiken verschillen van regio tot regio (komt ook vast wel goed, de toon wordt dit jaar gezet). Frühshoppen is vaak een soort brunch (mwaaahhh…), maar daar gaat het niet persé om eten (aahh, check!)

Frühshoppen

Online afrekenen

Reken direct online je kaarten af.
Betaalmethode
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.