Bingo

Waar & Wanneer?

vrijdag 30 aug:12:30 - 15:45 uur
locatie: Feestfabriek
genre: FamilieJeugd
Koop alvast je bingokaarten

BINGOOOOO!!, het woord dat iedereen die mee doet met de Stöppelhaene bingo zo graag zou willen roepen om één van die fantastische prijzen mee naar huis te nemen. Ook dit jaar ook heeft de organisatie van de bingo weer een mooi programma samengesteld met geweldige prijzen. Natuurlijk draait het om de bingo balletjes maar het Bingo-team heeft dit jaar nog meer in petto voor jou. Dat moet je gewoon zien en beleven.

Naast het spektakel van de vallende balletjes is er natuurlijk ook weer voldoende aandacht voor muziek en ander vermaak. Lekker meezingen met hits van toen en nu en zo af en toe de voetjes van de vloer. Feest gegarandeerd!

We kunnen rustig stellen dat 99% van de bezoekers in de overvolle FeestFabriek komt de bijzondere ambiance. Maar als de balletjes vallen, kun je een speld horen vallen. Zo stil is het. Iedereen wil natuurlijk wel met één van die mooie prijzen naar huis. Zo’n bingo kan dus ook alleen maar worden georganiseerd dankzij de steun van de plaatselijke ondernemers. Nou, we hoeven je toch niet meer te overtuigen? Bestel hier je kaarten en leg je Bingostift alvast klaar!

Ook dit jaar vindt de verkoop weer online plaats. Aan de kassa zijn dus alleen de bestellingen af te halen en is er geen losse verkoop.

Let op:

  • Het is niet toegestaan om zelf alcohol houdende dranken mee naar binnen te nemen;
  • Gezien de te verwachten drukte krijg je geen toegang tot de tent als je niet beschikt over zowel een polsbandje als een setje bingokaarten;

Wegens een overweldigde toeloop ging de kaartverkoop op vrijdag 14 juli niet zoals we verwacht hadden. Ondertussen hebben we maatregelen getroffen en durven we het aan om een nieuwe poging te wagen. En wel op zaterdag 22 juli om 09:00 uur.