Bingo

Waar & Wanneer?

vrijdag 25 aug:13:00 - 15:30 uur
locatie: Feestfabriek
genre: FamilieJeugd
Koop alvast je bingokaarten

Jaaaa, ook de organisatie van de bingo heeft in coronatijd niet stilgezeten. Een gezonde portie zelfreflectie heeft er toe geleid dat er in 2022 niet veel hoeft te worden veranderd. Wel wordt vanuit de coulissen gefluisterd dat er nieuwe presentatoren op het podium te zien zijn. Verrassende namen zelfs... 

Hollandser dan dit wordt het niet. En meer campingvermaak ga je niet vinden tijdens de Stöppelhaene. Maar wie denkt dat bingo een suf spelletje is, moet het spektakel van de vallende balletjes tijdens Stöppelhaene eens meemaken. Dit overtreft jouw stoutste dromen. Gegarandeerd!
Wat het geheim is? Niemand die het weet. Maar, het is een hit bij oud en verrassend genoeg zeker ook bij jong. Op het moment dat het volksvermaak begint, gaat het helemaal los! De confetti knalt door de zaal, de drankjes vliegen over de tafels en er wordt luidkeels meegezongen met alle Nederlandstalige klassiekers. Wat een feest!!!
Dus, 99% van de bezoekers in de overvolle FeestFabriek komt voor die bijzondere ambiance. Maar, als de nummers worden opgenoemd, kun je een speld horen vallen. Zo stil is het. Iedereen wil natuurlijk wel met één van die mooie prijzen naar huis. Zo’n bingo kan dus ook alleen maar worden georganiseerd dankzij de steun van de plaatselijke ondernemers. Nou, we hoeven je toch niet meer te overtuigen? Bestel hier je kaarten! In tegenstelling tot andere jaren is er voorafgaand aan de bingo geen verkoop meer van bingokaarten bij de tent.

Let op: Gezien de te verwachten drukte krijg je geen toegang tot de tent als je niet beschikt over zowel een polsbandje als een setje bingokaarten.

Helaas, de bingo is uitverkocht. Je kunt je niet meer inschrijven.

Sorry. Dit formulier accepteert geen nieuwe inzendingen meer.