Bingo

Waar & Wanneer?

vrijdag 30 aug:13:00 - 15:45 uur
locatie: Stöppeltent
genre: FamilieJeugd
Koop alvast je bingokaarten

Heel hard BINGOO!!! roepen, als je geluk hebt natuurlijk, handjes in de lucht, voetjes van de vloer en keihard meezingen met liedjes van toen en nu zijn ook dit jaar weer de belangrijkste ingrediënten van het grote Stoppelhaene Bingo feest. Natuurlijk ga je voor die fantastische prijzen maar werk je ondertussen ook aan je vitaliteit en sociale skills. Het presentatie team pakt ook dit jaar weer uit met mooie prijzen en heeft weer allerlei verrassingen in petto. Even bijkomen in de pauze, vergeet het maar. Dit jaar staat er tijdens de pauze een zanger op het podium die je laat meezingen en swingen. Dat moet je gewoon zien en beleven.
Kortom: 100% feest garantie!

We kunnen rustig stellen dat 99% van de bezoekers in de overvolle Stoppeltent komt om de bijzondere ambiance. Maar als de balletjes vallen, kun je een speld horen vallen. Zo stil is het. Iedereen wil natuurlijk wel met één van die mooie prijzen naar huis. Nou, we hoeven je toch niet meer te overtuigen?

Kaarten bestellen

Net zoals voorgaande jaren kun je alleen kaarten aanschaffen via de online verkoop. Een belangrijke wijziging is dat je dit jaar alleen kunt kiezen uit de hieronder beschreven pakketten. Mocht het lukken een tafel te bemachtigen dan krijgen jullie een gereserveerde tafel tot je beschikking met hierop een fantastisch bingo verrassingspakket met hierin naast enkele versnaperingen en gadgets ook 2 speelboekjes per persoon om mee te spelen met de bingo.

Om mee te doen kun je kiezen uit:

  1. Een biertafel (voor max 10 personen) - 300 euro
  2. Een halve biertafel (voor max 5 personen) - 150 euro
  3. Een statafel (voor max 5 personen) - 150 euro
  4. Een aan de bar staplek (per persoon) - 25 euro

Vrijdagochtend kun je bij de kassa's bij het stoppelveld je voucher omruilen voor geldige polsbandjes om toegang te krijgen tot het bingofeest. De zaal gaat open op 12.15 uur

Let op:

  • Het is niet toegestaan om zelf alcohol houdende dranken mee naar binnen te nemen;
  • Je hebt geen toegang tot de tent als je niet beschikt over een geldig polsbandje;
  • En vergeet je bingo stift niet!!

De verkoop van de tickets start zaterdag 29 juni om 9.00 uur