Harvest Games

Waar & Wanneer?

zaterdag 31 aug:11:00 - 14:00 uur
locatie: Domineeskamp
genre: FamilieJeugd
Doe mee!

De leukste en tofste spelletjes speel je tijdens de Harvest Games!
De Harvest Games is al jaren een vast onderdeel van Stöppelhaene en staat naast teamwork altijd garant voor sport, spel, bewegen en plezier. Ben jij op zoek naar een flinke dosis spelplezier? Ook dit jaar zit de Harvest Games vol met nieuwe, leuke en korte spelletjes. Misschien moet je wel:

  • Op zoek gaan naar iets in stro
  • Tijd inschatten
  • Woorden bedenken
  • Was ophangen
  • Of een hindernisbaan doen

Blijf zo lang mogelijk in de race
De Harvest Games is een afvalwedstrijd voor teams bestaande uit één kind (nu zittend in groep 6, 7 of 8) met 1 volwassene (leeftijd 25+). Het team wat een spel als minste uitvoert valt af en mag spijtig genoeg niet meer meedoen. Uiteindelijk blijft er 1 winnend team over die er met de titel “Haentie de Veurste” en een fraaie hoofdprijs, een Playstation 5, naar huis gaat. Dus ga op zoek naar die slimme en sportieve volwassene die jou ver in het spel kan brengen. Dit mag een vader, moeder, buurman of tante zijn. De enige voorwaarde die geldt is dat de volwassene minimaal 25 jaar moet zijn.

Wees er als de kippen bij
Het aantal teams dat kan deelnemen aan de Harvest Games is beperkt, dus wacht niet te lang met aanmelden. Vergeet ook niet om vriendjes, vriendinnetjes uit de klas, uit de buurt of van de sport te vragen, want dat maakt meedoen aan de Harvest Games alleen maar leuker. Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor de Harvest Games en kans te maken op nog enkele andere mooie prijzen. Deelname en toegang is gratis.

De Harvest Games de ultieme Stöppelhaeneactiviteit voor jong en oud!

Meedoen Harvest Games

Kind

Volwassene

Opmerkingen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.