Harvest Games

Waar & Wanneer?

zaterdag 31 aug:11:00 - 14:00 uur
locatie: Domineeskamp
Doe mee!

Denk je dat je alles kunt?
Ben jij handig, sportief en een held in jouw eigen hersenpan? En zit jij in groep 7 of 8 van de basisschool (10-12 jaar)? Doe dan samen met 1 volwassene mee aan de attractieve Harvest Games tijdens Stöppelhaene!

De Harvest Games is ook dit jaar een afvalwedstrijd
Elk team bestaat uit 1 kind en 1 volwassene (25+). De wedstrijd bestaat uit allemaal verschillende spelletjes. Doen jullie het goed? Dan komen jullie steeds een ronde verder! Wanneer jullie een opdracht als minste uitvoeren, zijn jullie geen Alleskunner en mogen helaas niet meer meedoen. Uiteindelijk blijft er 1 team over dat alles kan!

De Harvest Games zit vol met verrassende spellen
Blijven jullie na meer dan 20 verschillende spellen als laatste over? Dan zijn jullie de enige echte Alleskunners! Er zijn spellen zoals:

  • Zoek een kuiken in het hooi
  • Herken geluiden in het donker
  • Happen naar boerderijdieren
  • Wees niet bang om nat te worden!
  • Hoe goed ken jij het woord Stöppelhaene?

Doe mee en maak kans op een hele gave prijs!
Het team dat als langste in de race blijft wint de ‘Haentie de Veurste’ trofee en een hele coole drone. Schrijf je snel in, want het aantal teams dat kan deelnemen is beperkt. Vergeet ook niet vriendjes en vriendinnetjes uit de klas, in de buurt of van de sport te vragen, want dat maakt meedoen aan de Harvest Games nog leuker.

Meedoen Harvest Games

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.