Stöppelloop

Waar & Wanneer?

woensdag 28 aug:18:00 - 20:00 uur
locatie: Domineeskamp
genre: Familie

Hoe sportief wil je Stöppelhaene beginnen dit jaar? De Stoppelloop is voor menigeen een geweldige uitdaging. Toch hebben de laatste edities laten zien dat er meer en meer deelnemers zich inschrijven voor het aller sportiefste evenement van Stöppelhaene.

Daarom organiseert Stöppelhaene ook dit jaar weer in samenwerking met Atletiekvereniging Salland de flitsende start van Stöppelhaene vanaf de Domineeskamp. De gecertificeerde 5 en 10 kilometer looproutes zijn uitgezet voor zowel de wedstrijdlopers als voor de recreanten. De gezellige Stoppelloop kenmerkt zich door de mooie routes door het centrum van Raalte en het vele enthousiaste publiek langs het parcours. Er stonden vorig jaar meer dan 600 deelnemers aan de start.

Voor de jeugd
Voor de jongste deelnemers zijn er weer routes van 1 en 2 kilometer door het centrum. Voor deze kinderen is er aan de finish een mooie deelname herinnering en welverdiend ijsje.

Deelname bedrijven
Aan de 5 km is ook de bedrijvenloop toegevoegd. Bedrijven kunnen zich met een team van 4 lopers inschrijven om mee te lopen aan deze afstand.  Deze teams strijden om de felbegeerde "Wereldberoemd in Salland" wisselbokaal. Meedoen met een bedrijventeam kost 125 euro per team, inclusief borrelplank en drankjes na afloop.

Clubkas
Natuurlijk gaat het om de sportieve prestatie en het realiseren van een mooie tijd voor jezelf, maar we geven je nog een extra stimulans om mee te doen aan de Stoppelloop. Als je lid bent van een sportvereniging in de gemeente Raalte,  gaat er 2,50 euro naar jouw verenigingskas.

Inschrijven
De start is woensdag 28 augustus 2024 vanaf 18.00 uur op de Domineeskamp. Inschrijven kan via www.mijninschrijving.nl  Meer informatie over de Stoppelloop is ook te vinden op www.avsalland.nl