Stöppelloop

Waar & Wanneer?

woensdag 23 aug:18:00 - 20:00 uur
locatie: Domineeskamp
genre: Familie

Sporten tijdens Stöppelhaene. Hoe goed de bedoelingen ook zijn, dat wordt voor de meesten nog een flinke uitdaging. Het heeft de organisatie van het Oogstfeest er toe aangezet om de Stöppelloop opnieuw op de kalender te zetten.

De Stöppelloop is een oude bekende die in 2019 na een periode van meer dan dertig jaar afwezigheid terugkeerde op het programma. Twee jaar corona heeft die positieve vibe niet kunnen verstoren. Dus, ook dit jaar krijgt Stöppelhaene met dank aan atletiekvereniging AV Salland een sportieve aftrap.
De deelnemers kunnen op woensdag 24 augustus kiezen uit afstanden van 1 en 2 kilometer (alleen voor de jeugd) en 5 en 10 kilometer. Het startschot voor de eerste afstand – 1 kilometer – klinkt om 18.15 uur op de Domineeskamp. Natuurlijk gaat het om de sportieve prestatie en het realiseren van een goede tijd, maar we geven je graag nog een extra argument om mee te doen. Als je lid bent van een sportvereniging in de gemeente Raalte, kun je deze club vermelden bij de opgave en dan gaat 2,50 euro naar de verenigingskas.

Hou mijninschrijving.nl goed in de gaten om er als eerste bij te zijn om je in te schrijven.
Meer informatie over de Stöppelloop is te vinden op www.avsalland.nl.