Exposities Plaskerk en Annahuis

Waar & Wanneer?

donderdag 24 aug:12:00 - 17:00 uur
vrijdag 25 aug:10:00 - 17:00 uur
zaterdag 26 aug:10:00 - 17:00 uur
zondag 27 aug:12:00 - 17:00 uur
locatie: Plaskerk
genre: Familie

Stöppelhaene is een feest vol activiteiten en muziek, daar blazen het Annahuis en de Plaskerk een vrolijk deuntje op mee.

Expositie en oogstgaveproject
In de Plaskerk wordt een expositie ingericht door de Historische Vereniging Raalte met als thema; “Zorgen voor een ander door de jaren heen”. Daarnaast is ook de Werkgroep Oogstgave Raalte (WOR) te vinden in de Plaskerk. Tijdens de Stöppelhaene dagen kun je hier voor informatie terecht over het oogstgave project. Dit jaar voor de vluchtelingen in Nepal: “Zij verdienen het!”

Kunst en Wereld Alzheimerdag
In het Annahuis is de Kunstkring Raalte te vinden. Verschillende amateur kunstenaars exposeren het werk in de grote zaal van het Annahuis. Ook gebruikt Evenmens in het kader van Wereld Alzheimerdag de zalen van het Annahonk op de vrijdag van Stöppelhaene.

Terras tussen kerk en Annahuis
Het plein tussen de Plaskerk en Annahuis is op vrijdag en zaterdagmiddag ingericht met een terras. Een ruim opgezette en relatief rustige plek waar je even op adem kan komen.

Middagpauzediensten
Ook “geestelijk” op adem komen kan iedere middag om 12.00 uur in de Plaskerk waar de middagpauzediensten plaats vinden op donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag vanaf 12.00 uur.