Exposities Plaskerk en Annahuis

Waar & Wanneer?

donderdag 29 aug:12:00 - 17:00 uur
vrijdag 30 aug:10:00 - 17:00 uur
zaterdag 31 aug:10:00 - 17:00 uur
zondag 1 sep:12:00 - 17:00 uur
locatie: Plaskerk
genre: Familie

Stöppelhaene is een feest vol activiteiten en muziek, daar blazen het Annahuis en de Plaskerk een vrolijk deuntje op mee.

Expositie en oogstgaveproject
In de Plaskerk wordt een expositie ingericht door de Historische Vereniging Raalte met als thema; "Onderwijs en de schrijfkunst in het bijzonder". Bezoekers kunnen meedoen aan een cursus schoonschrijven. Houd voor de tijden deze webpagina in de gaten. Daarnaast is ook de Werkgroep Oogstgave Raalte (WOR) te vinden in de Plaskerk. Tijdens de Stöppelhaene dagen kun je hier voor informatie terecht over het oogstgave project. Dit jaar voor het moestuinenproject in Mulima (Zuid-Afrika).

Kunstkring Raalte
In het Annahuis is de Kunstkring Raalte te vinden. Verschillende amateur kunstenaars exposeren het werk in de grote zaal van het Annahuis.

Terras tussen kerk en Annahuis
Het plein tussen de Plaskerk en Annahuis is op vrijdag ingericht met een terras om heerlijk even tot rust te komen. Er is koffie/thee en wat lekkers, maar voel je ook vrij om je eigen boterham te eten op dit terras! Een ruim opgezette en relatief rustige plek waar je even op adem kan komen.

Middagpauzediensten
Ook “geestelijk” op adem komen kan iedere middag om 12.00 uur in de Plaskerk waar de middagpauzediensten plaats vinden op donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag vanaf 12.00 uur.

Voorgangers zijn:

  • Donderdag - pastoraal werker Lonneke Gunnink.
  • Vrijdag - pastoor Gauthier de Bekker.
  • Zaterdag - dominee Richard Slaar.