Viswedstrijd

Waar & Wanneer?

vrijdag 30 aug:18:00 - 21:00 uur
locatie: Drostenkamp
genre: Jeugd

Ben je 15 jaar of jonger en vind jij het heerlijk om met enige regelmaat een hengeltje uit te gooien? En heb jij het geduld om te wachten tot het moment dat je (eindelijk) beet hebt, dan hebben we iets moois voor jou!

Stöppelhaene is namelijk veel meer dan de kermis, chillen met leeftijdsgenoten en kijken/luisteren naar goede muziek. Speciaal voor jouw leeftijdsgroep organiseert Hengelsportvereniging Raalte (HSV) ieder jaar een leuke viswedstrijd. Op een voor jou vast wel bekende plek: de Drostenkampvijvers!

Iedereen kan meedoen, dus je hoeft geen lid te zijn van de vereniging. De enige voorwaarde is dat je vist met een vaste hengel. Het is een wedstrijd, dus er staat wel iets op het spel. Heb jij in jouw leeftijdscategorie (tot en met 10 jaar en tot en met 15 jaar) de meeste centimeters uit het water gehaald? Dan ga je met een gave medaille naar huis.

Gaat het wat minder goed, dan is er nog geen man overboord. Want na de prijsuitreiking bij Laurel’s gaat iedere deelnemer naar huis met een mooie hengelsportprijs.