Stöppelspelen

Waar & Wanneer?

vrijdag 30 aug:10:00 - 14:00 uur
locatie: Stöppelveld
genre: Jeugd

Tijdens de gehele Stöppelhaene is er volop vermaak voor de kinderen, maar als we één dag mogen aanwijzen die in het teken staat van de kids, dan is het wel de vrijdag. Want, dat is traditioneel de dag van de Stöppelspelen!

Ben je tussen 4 en 12 jaar? Kom dan gezellig naar het Stöppelveld dat helemaal vol staat met allerlei opblaasbare attracties waarop je je samen met vriend(inn)en helemaal kunt uitleven. De kids lekker aan het ravotten en de (groot)ouders kijken gezellig toe. Misschien zelfs met een drankje in de hand…

Vrijwilligers gezocht!
Om de Stöppelspelen te kunnen blijven organiseren, is de organisatie afhankelijk van vrijwilligers. Want we vinden het belangrijk om de veiligheid van alle kinderen goed in de gaten te houden. Ben je 15 jaar of ouder en heb je interesse, meld je dan aan. Dat kan individueel, maar je mag je natuurlijk ook met een heel vriendenteam of bijvoorbeeld je sportteam opgeven. Bekijk de Stöppelhaene eens van een geheel andere kant! Stuur een mail met je naam en telefoonnummer om je aan te melden naar stoppelspelen@stoppelhaene.nl.