Miss Montreal

Waar & Wanneer?

donderdag 29 aug:00:00 - 01:00 uur
locatie: Stöppelveld
genre: Muziek
Bestel tickets!

Huh? Miss Montreal op donderdagavond? Ja! Helaas moest de Haagse band Son Mieux hun optreden afzeggen vanwege ziekte in de band. Balen voor hen én voor ons, maar hé. Miss Montreal brengt het hele Stöppelveld in beweging en is met haar enthousiasme een waardige vervanger.

Het is 2008 als Miss Montreal (Sanne Hans) haar eerste single ‘Just A Flirt’ uitbrengt. 8 Albums en minstens zo veel Top-10 noteringen later is de Hardenbergse een gevestigde naam binnen de Nederlandse muziekindustrie. Met hits als ‘Hoe’ (ft. Nielson), Till The Sun Comes Up, A Millon Ways en het duet ‘Scared Of Love’ (ft. Wulf) heeft de zangeres platina en gouden platen op haar naam staan.

Samen met haar band - bestaande uit Michi Schwiemann (gitarist), Thijs Rensink  (drummer), Peter Hendriks (toetsen) en Kobus Groen (basgitarist en backing vocalist) – is Miss Montreal een graag geziene gast op festivals als De Zwarte Cross, Concert At Sea en Vrienden Van Amstel Live. Als kers op de taart speelt het vijftal in 2018 Pinkpop plat als headliner. Daarnaast kan het vijftal dankzij hun sterke live performance inmiddels trots zijn op vele uitverkochte club- en theatertours door heel Nederland. Dit jaar richt Miss Montreal zich op het schrijven van Nederlandstalige muziek.