DI-RECT

Waar & Wanneer?

donderdag 24 aug:23:15 - 00:15 uur
locatie: Stöppelveld
genre: Muziek
Tickets

Het is de klapper uit het muziekprogramma van Stöppelhaene 2022. De band DI-RECT is niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzikale landschap en weet met een geheel eigen sound de harten van vele muziekliefhebbers te stelen.

De entree van DI-RECT in 1999 bleef niet onopgemerkt. Met hits als ‘Just the Way I do’ en ‘Inside my Head’ kun je gerust spreken van een vliegende start. De jaren daarna waren een ‘rollercoaster ride’. Met 7 albums, diverse top 10 hits, talloze awards en meer dan 2.000 live shows in binnen- en buitenland liet DI-RECT zien dat ‘they’re here to stay’.
In 2009 nam Marcel Veenendaal het stokje over van zanger Tim Akkerman. De eerste single in de nieuwe samenstelling gaf een heel ander geluid te horen. Maar ‘Times are Changing’ werd de eerste nr.1 hit van de band en deze droomstart luidde een heel nieuw tijdperk in. Met de nieuwe frontman – die bekend staat om zijn ongelooflijke energie – lijkt DI-RECT het succes aan de kont te hebben hangen. Elk nummer is een succes. Dus, met recht is het optreden van deze Nederlandse toppers het klapstuk van Stöppelhaene 2022.