Bloazersfestival

Waar & Wanneer?

zaterdag 31 aug:12:00 - 17:30 uur

Waar je ’s avonds mee geëindigd bent, daar moet je ’s morgen weer mee beginnen. Het is een (wijze?) les die sommige feestvierders hebben omarmd. Heb je op de vrijdagavond een mooi feest gemaakt, dan weet je wat je moet doen. Een goed ontbijt in je mik en gaan met die banaan!

Er is in ieder geval genoeg reden om je vroeg in de middag al op het feestterrein en in het centrum te begeven. Wie vaker naar Stöppelhaene gaat, weet het al. De zaterdag is het domein van het Bloazersfestival. Zeker meer dan acht dweilorkesten en feestkapellen spelen de longen uit hun lijf en de blaren op de vingers om het publiek in Raalte te vermaken.

De muzikanten komen uit het gehele land en geven alles voor de gunst van het publiek en de jury, want er zijn mooie prijzen te winnen voor de beste orkesten. De beoordeling is ieder jaar weer een flinke klus voor de jury, want de kwaliteit is hoog en het repertoire is ook nog eens enorm gevarieerd. Eén ding hebben ze wel gemeen. Of eigenlijk twee: de liefde voor muziek en ze verstaan de kunst om een mooi feestje te bouwen.

Check de timetable

Opening:
Locatie: Grolsch Stage
Aanvangstijd: 12:00 uur
Eindtijd: 13:00 uur

Dweilen:
Locatie: Centrum Raalte
Aanvangstijd: 13:00 uur
Eindtijd: 16.00 uur

Finale en prijsuitreiking:
locatie: Grolsch Stage
Aanvangstijd: 16:15 uur
Eindtijd: 17:30 uur