‘Proat’n en Pruum’ op Stöppelhaene-vrijdagmiddag  voor heel ondernemend Raalte

11 augustus 2022

Gelukkig kunnen we weer allemaal samen het Sallands Oogstfeest vieren. Iedereen heeft er zin in, dat is wel duidelijk. Maar er zijn na deze lange pauze toch wat zaken veranderd, ook voor ondernemend Raalte.

Dit jaar is er op vrijdagmiddag geen traditionele verkiezing meer van de ROJA (Raalter Ondernemer van het Jaar) in de Sallandse Herberg. Daarvoor in de plaats komt de nieuwe ‘Vrijdagmiddagborrel Proat’n en Pruum’. Want de behoefte om eens goed bij te kletsen met bekenden en relaties, natuurlijk nog even wat te netwerken maar vooral genieten van een ongedwongen sfeer in de Sallandse Herberg, het ‘Proat’n’, daar is bij ondernemend Raalte grote behoefte aan na enkele moeilijke coronajaren.

De ROJA-commissie merkte dat direct in gesprekken met ondernemers over een nieuwe en eigentijdse invulling van de ROJA-middag en ging daar mee aan de slag. Natuurlijk wordt ‘proat’n’ aangevuld met ‘pruum’ want er zijn in een kleinere, intiemere en sfeervol aangeklede Sallandse Herberg lekkere hapjes rechtstreeks van de barbecue te krijgen.  Letterlijk in het volle zicht van iedereen worden die vakkundig en vooral smakelijk klaargemaakt.

Als klap op de vuurpijl komt entertainer, zanger en ex-topschaatser Erik Hulzebosch – wie kent hem niet- ook de lui in Raalte wel eens even vertellen hoe je als ondernemer en als bedrijf voor de beste prestaties zorgt. Daarmee kun je zelfs de Elfstedentocht winnen of niet dan? Naar Erik Hulzebosch luisteren is een beleving. Het fenomeen uit Gramsbergen verpakt zijn wijze levenslessen in een lange serie humoristische en doldwaze anekdotes en verhalen en heeft geen enkele moeite om ieders aandacht te pakken en vast te houden.

Een extra reden dus op vrijdagmiddag 26 augustus om half vijf naar het Stoppelveld te komen. Proat’n en Pruum is gratis toegankelijk voor Raalter ondernemers, werkgevers en hun werknemers. Bovendien is er een speciale winactie. Elke bezoeker ontvangt bij binnenkomst een bon met een getal. Uit de reçubonnetjes wordt om 18.00 uur een winnaar getrokken en die krijgt daarmee voor zijn of haar bedrijf een advertentie, logo of spotje ter waarde van 400 euro op de twee grote led-walls naast het grote hoofdpodium.