Ben jij de nieuwe oogstkoningin van Stöppelhaene 2024?

10 december 2023

Het is nog lang geen eind augustus, maar Stöppelhaene is al op zoek naar een nieuwe oogstkoningin met twee hofdames. Lijkt het jou leuk dit jaar het Sallands Oogstfeest vanuit die bijzondere rol mee te maken? Geef je dan snel op.

Het leven vóór de schermen van de oogstkoningin en haar hofdames begint als je wordt voorgesteld aan het Stöppelhaenepubliek. Vanaf dat moment representeer je stöppelhaene het hele oogstfeest. Je bezoekt bijna alle activiteiten van Stöppelhaene. Je wordt overal koninklijk ontvangen, maar houdt ook zeker tijd over om ’s avonds gezellig je eigen feestje te vieren. Van de oogstkoningin en haar hofdames wordt verwacht dat je Stöppelhaene op een leuke manier vertegenwoordigt. De commissie is op zoek naar hofdames tussen de 18 en 30 jaar.

Iets voor jou?
Geef je dan op. Alleen, of samen met een vriendin. Niet twijfelen, gewoon doen! Stuur een mail met je gegevens naar oogstkoningin@hotmail.com. Opgeven kan tot 19 december. Dat is al redelijk snel en heeft te maken met de voorbereidingen voor de garderobe voor de nieuwe oogstkoningin en hofdames.