Stöppelhaene culinair

Waar & Wanneer?

zondag 1 sep:13:30 - 18:00 uur
locatie: Domineeskamp
genre: Familie

Wat de boer niet kent… Ben jij iemand van jappels, groente en vlees? Nou, op de laatste dag van Stöppelhaene krijg je de kans om culinaire grenzen te verleggen.

Ja, ook Salland is een multiculturele samenleving geworden. En dat biedt vele voordelen. Want, op Stöppelhaene Culinair krijg je letterlijk de kans om een kijkje te nemen in een voor jou wellicht vreemde keuken. En te proeven van gerechten waarvan je het bestaan niet afwist. We weten het zeker: je wordt verrast door intense smaken, heerlijke kruiden en prachtige combinaties.
Het is de even prachtige als smaakvolle afsluiting van weer een prachtige editie van Stöppelhaene. Er staan diverse internationale lekkernijen op het programma zodat er een wereld voor je open gaat. Proef van de gerechten, geniet van de kleding en bijzondere ambiance en maak eens een praatje met de standhouders.
Uiteraard betaal je een bijdrage voor de gerechten, maar Stöppelhaene Culinair is gratis toegankelijk. Het is laagdrempelig en daarom ook een prima gezinsactiviteit. Voor de kinderen is dus voldoende vertier aanwezig.