Stöppelhaene culinair

Waar & Wanneer?

zondag 1 sep:13:30 - 18:00 uur
locatie: Domineeskamp
genre: Familie
Aanmelden BBQ wedstrijd

Kom op zondagmiddag genieten van alle smaken die andere landen en culturen ons gaan voorschotelen. Proef intense smaken van gerechten die je misschien nog niet kent maar toch op deze laagdrempelige manier eens kunt proberen. Er zijn meer dan genoeg landen om je van hun gerechten te laten genieten. Laat je verrassen…

Op Stöppelhaene Culinair krijg je letterlijk de kans om een kijkje te nemen in een voor jou wellicht vreemde keuken. En te proeven van gerechten waarvan je het bestaan niet afwist. We weten het zeker: je wordt verrast door intense smaken, heerlijke kruiden en prachtige combinaties.
Het is de even prachtige als smaakvolle afsluiting van weer een prachtige editie van Stöppelhaene. Er staan diverse internationale lekkernijen op het programma zodat er een wereld voor je open gaat. Proef van de gerechten, geniet van de kleding en bijzondere ambiance en maak eens een praatje met de standhouders.
Uiteraard betaal je een bijdrage voor de gerechten, maar Stöppelhaene Culinair is gratis toegankelijk. Het is laagdrempelig en daarom ook een gezellige en lekkere gezinsactiviteit.

NIEUW: Bak de lekkerste hamburger én win!

Dit jaar organiseren we een nieuwe activiteit: een BBQ-wedstrijd voor kinderen tussen 6 en 12 jaar. Met medewerking van Napoleon Nederland kun je, onder begeleiding van een volwassene, je grillkunsten laten zien! Maak jij dé lekkerste hamburger? Een deskundige jury beoordeelt de baksels en de winnaar gaat naar huis met een mooie BBQ. Ook krijg je een tof cadeaupakket! We zorgen voor duidelijke instructies en veilig gebruik van de bbq's.

Meedoen? VOL = VOL!

Er is maar plek voor 18 deelnemers die in 3 rondes van 6 deelnemers aan de slag gaan. Wil je meedoen? Geef je dan op via onderstaand formulier!

Schrijf je in voor de BBQ wedstrijd kids

Vol is vol, deelname op basis van datum inschrijving

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.